بر اساس گزارش مرکز تحقیقات سرطان در کشور انگلستان، نوجوانانی که بیشتر از سه ساعت در روز تبلیغات تلویزیونی می بینند، صدها اسنک مضر و اضافی می خورند. تماشای زیاد تبلیغات خوراکی های ناسالم و سرشار از کالری می تواند نوجوانان را به خوردن بیش از ۵۰۰ اسنک اضافی در سال مانند چیپس، بیسکوییت یا نوشابه های گازدار ترغیب کند. نوشیدنی های گازدار و انرژی زا و قندی، غذاهای بیرون بر و چیپس ها برخی از خوراکی هایی هستند که با تماشای زیاد تبلیغات تلویزیونی بیشتر مصرف می شوند.
در این آزمایش که روی عادت غذایی و تماشای تلویزیون ۳۳۴۸ نوجوان ۱۱ تا ۱۹ ساله انجام شد، زمانی که شرکت کنندگان برنامه ها را بدون تبلیغات تلویزیونی می دیدند، هیچ ارتباطی بین تلویزیون و احتمال خوردن هله هوله توسط آنها وجود نداشت و این یعنی تبلیغات تلویزیونی جوانان را به خوردن هله هوله و خوراکی های ناسالم ترغیب می کند.
مصرف مستمر غذاها و نوشیدنی های پرکالری که معمولاً چربی و قند فراوانی دارند، خطر ابتلا به چاقی و اضافه وزن را افزایش می دهد. چاقی، بعد از سیگار، دومین علت قابل پیشگیری ابتلا به سرطان در کشور انگلستان است و با شیوع بیش از ۱۳ نوع سرطان از جمله سرطان های روده، سینه و لوزالمعده ارتباط دارد. کودکان چاق ۵ برابر بیشتر احتمال دارد که در بزرگسالی نیز مشکل چاقی داشته باشند و این خطر ابتلا به سرطان را در سال های آینده زندگی آنها افزایش می دهد. صنایع غذایی به تحمیل محصولات خود به افکار نوجوانان ادامه می دهند و دولت باید روی محافظت از سلامتی نسل بعد بیشتر کار کند.