تعمیرکاری تلفن همراه
به عیبیابی و رفع سختافزار و نرمافزار تلفنهای همراه«تعمیرکاری تلفن همراه»میگویند.
تعمیرکار تلفن همراه کیست؟
«تعمیرکار تلفن همراه» کسی است که درباره انواع گوشیهای همراه اطلاعات کاملی دارد ومی تواند عیوب آنها را شناسایی و رفع کند.

ویژگیهای تعمیرکاری تلفن همراه
- خوشبرخورد است: تعمیرکاران تلفن همراه با اربابرجوع در ارتباط اند واز اینرو ، برخورد درست از ویژگیهای مهم آنها محسوب میشود.
- روابط عمومی بالایی دارد: ایجاد ارتباط درست منجر به جذب مشتری بیشتری می شود.
- امانتدار است: تلفنهای همراه آلبوم خصوصی و دفترچه تلفن افرادند و حفظ اطلاعات آنها بسیار اهمیت دارد. تعمیرکار تلفن همراه این امانتها را بهدرستی حفظ نگهداری میکند.
ورود به شغل
برای این شغل رشته دانشگاهی وجود ندارد اما هماکنون در هنرستانهای دخترانه و پسرانه این رشته تدریس میشود.علاوه بر این، علاقه مندان میتوانند با شرکت در کلاسهای آزاد و دریافت مدرک از سازمان فنی حرفهای کشور به فعالیت در این زمینه بپردازند. بهتر است این افراد از همان ابتدا وبا سرمایه اولیه، محلی برای کار خود دایر کنند.
پیشرفت شغلی
سرمایه اولیه و منطقهای شما بهعنوان تعمیرکار تلفن همراه در آن فعالیت میکنید، درجذب مشتری تأثیر بسزای دارد.کیفیت خدمات شما مهم هم است. اگر اطلاعات عمومی بالایی درباره تمام گوشیهای تلفن داشته باشید و بتوانید عیوب انواع گوشیها را برطرف کنید، مشتریان زیادی جذب شما میشوند. فراموش نکنید که با کسب تجربه و دانش تحصیلات دانشگاهی ممکن است در نمایندگیهای اصلی شرکتهای مختلف سازنده گوشیهای همراه مشغول فعالیت شوید.
فضایی شغلی
فضای شغلی میتواند یک مغازه یا یک شرکت باشد. در مغازه تعمیرات بهصورت موردی صورت میگیرد اما در شرکتها تعداد زیادی تعمیرکار فعالیت میکنند که هرکدام میز و وسایل خود رادارند. یک تعمیرکار تلفن همراه علاوه بر مشتریانش با واردکنندگان قطعات گوشیهای همراه، نمایندگیهای گوشیهای همراه و همصنفان خود در ارتباط است.
وظایف و مسئولیتها
- بررسی عیوبی که مشتریان مطرح میکند؛
- بررسی کامل گوشی برای شناسایی دیگر عیوب احتمالی گوشی تلفن همراه
- اعلام دیگر عیوب گوشی و کسب اجازه از مشتری برای رفع آنها
- تأمین قطعات لازم برای تعمیر انواع گوشی بانامهای مختلف
- انجام دادن تعمیرات لازم سختافزاری و نرمافزاری.
مطلوبیت شغلی
امروزه به دلیل استفاده زیاد از تلفن همراه، مردم به تعمیرکارهای این گوشیها بسیار نیاز دارند. بنابراین، افرادی که فنون این رشته را میآموزند، بهراحتی وارد بازار کار میشوند.
محدودیت شغلی
اگر تعمیرکار تلفن همراه بهصورت انفرادی کار کند، خود موظف به تأمین قطعات موردنیازش است. بنابراین درصورتیکه نتواند قطعات انواع مختلف گوشیهای همراه را تأمین کند. مشتریانش را از دست میدهد. او باید اطلاعات بروزی داشته باشد و هر نوع گوشیای را که شرکتهای مختلف در دنیا میسازد، شناسایی کند. و روش تعمیر آن را بداند.
اهمیت شغلی
امروزه در هر خانهای دستکم یک گوشی همراه وجود دارد . درواقع ، عمدهترین وسیله ارتباطی امروزه این گوشی هستند که امکانات همچون استفاده از اینترنت، عکاسی ،پرداخت قبوض و…. را نیز در اختیار ما میگذارند. با توجه به کاربرد زیاد این گوشیها و قیمت نسبتآ بالای آنها ، وجود افرادی که بتوانند عیوب ظاهری و کاربردی آنها را برطرف کنند،ضروری است.
منابعی برای کسب اطلاعات بیشتر
میتوانید به هنرستانها یا مراکز آزاد آموزشی مراجعه و با آموزشدهندگان این رشته گفت گو کنید. اگر به مراکز مجاز و اصلی تعمیر تلفن همراه نیز مراجعه کنید، تعمیرکاران میتوانند اطلاعات خوبی در اختیار شما قرار دهند.